De officiële opening. Foto: Anytime Fitness
De officiële opening. Foto: Anytime Fitness

Ontspannen sfeer en persoonlijke begeleiding bij Anytime Fitness

24 april 2023 om 16:45 Zakelijk

De officiële opening van Anytime Fitness Nunspeet aan de Elburgerweg 29, vond afgelopen vrijdag plaats. “Er werd al volop gesport”, aldus clubmanager Pascal ten Bras. “Vanaf eind januari wilden we mensen al de gelegenheid geven, wat veel positieve reacties opgeleverd heeft, maar nu zijn we officieel open en daar hoort een leuke actie bij.”

José Oosthoek

De actie bestaat uit een maand gratis sporten. “Vanaf mei gaat die actie in en geldt tot eind juni”, licht Ten Bras toe. “Nieuwe leden die zich inschrijven mogen een maand gratis sporten. Bij ons mag je trouwens altijd een week gratis proberen. Dan krijg je een weekpas en kun je een goed overwogen keuze maken. We zijn zeven dagen per week geopend, 24 uur per dag. Sommige mensen komen al om zes uur ’s morgens. Uurtje sporten, douchen, een kop koffie en dan naar het werk. Met je pasje en inlogcode kun je altijd naar binnen. De bemande uren zijn door de week gedurende de ochtenden van 9 tot 12.30 uur en ’s avonds van 18 tot 21.30 uur. Ook op zaterdagochtend. Tijdens de bemande uren geven we groepslessen en persoonlijke begeleiding.”

De persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid zijn belangrijke speerpunten van Anytime Fitness. “De keuzevrijheid om te gaan sporten wanneer je wilt, is ook een belangrijke factor”, zegt Ten Bras, die zes jaar gewerkt heeft bij Anytime Fitness in Dieren. “Waarop we ons onderscheiden is de ontspannen sfeer en het persoonlijk contact, dat past bij mij. Ik ken iedereen bij naam en omdat het hier een gezellige, fijne plek is, is het sporten ook meer ontspannen. Er is geen prestatiedruk. Het is mijn passie om mensen te helpen zich beter te laten voelen. 

Vandaar ook onze gemakken als privé sanitair, de gratis koffiebar en moderne apparatuur met Netflix en YouTube. Soms komen mensen hier met opmerkingen als: ‘Goh, ik had heel andere verwachtingen bij een sportschool’. Dat is precies de bedoeling. Mensen reageren positief op de groepslessen. We merken dat het plezier in sporten toeneemt wanneer ze dat in groepsverband doen. We zijn blij dat burgemeester Blom bereid was om de officiële openingshandeling te verrichten en we hopen veel nieuwe leden te helpen met het werken aan hun doelen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie