Welkom bij Wernsen in Harskamp!
Welkom bij Wernsen in Harskamp!

Wernsen uit Harskamp: dé partner voor bouwende ondernemers

1 mei 2023 om 19:30 Zakelijk

Met een grote voorraad rest- en nieuwe partijen Isolatie en Sandwichpanelen voor op/rond het huis is Wernsen Bouw en Montage in Harskamp dé partner voor particulieren en bedrijven in het hele land. 

Moet een oude stal geïsoleerd worden? Of verdient een bedrijfspand een fris uiterlijk? Wernsen staat altijd paraat om te helpen. De loods van Wernsen staat, samen met het buitenterrein eromheen, vol met isolatiemateriaal en allerlei soorten sandwichpanelen. Sandwichpanelen voor het dak, gevel,en tussenwanden.

In één van de kantoren van Wernsen zit Arjen de Reus te werken. “Met Wernsen willen we een betrouwbare partner zijn als het gaat om de montage van onze producten, maar we zijn ook een groothandel.” En dat betekent dat het team graag bij de klant op bezoek gaat om hun producten toe te passen, maar volgens De Reus is het groothandels aspect van Wernsen uniek. “We willen dat, bijvoorbeeld, aannemers, altijd contact met ons op kunnen nemen als ze ad hoc panelen nodig hebben. Daarin proberen we ook altijd snel te schakelen. Dat is echt uniek in onze branche.”

Om altijd klanten te kunnen helpen koopt Wernsen Bouw- en Montage restpartijen op. Het is de sterke kant van Wernsen: groot in restpartijen geïsoleerde stalen dak- en gevelbeplating. “Vanwege een mooi product tegen een scherpe prijs. Maar ook vanwege het uiteenlopende assortiment”, zegt De Reus. Op het moment dat een klant toch net iets anders wil dan de beschikbare restpartijen, dan moet er naar nieuwe voorraad gekeken worden of levert Wernsen maatwerk. “Ook daarin helpen en denken we graag mee. Het kan ook zo zijn dat een klant een nieuwe partij wil terwijl iets wat we al hebben liggen misschien wel beter past bij zijn of haar wensen. Als specialisten willen we dan ook graag meedenken in de meest passende oplossing: een eerlijk advies is voor ons het belangrijkste.”

Dit werk doet het Wernsen Handel Team vanuit gedrevenheid. ,,Doordat we met het team de ‘taal van de klant’ spreken, wekken we vertrouwen op bij onze klanten en dát vinden we heel belangrijk.” Info: 0318-457471 en wernsenbouwenmontage.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie