Profiteren bij Koops Bedden in Wezep.
Profiteren bij Koops Bedden in Wezep.

Grote uitverkoop bij Koops Bedden in Wezep

8 mei 2023 om 19:00 Zakelijk

Slaapkamerspeciaalzaak en familiebedrijf Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep gaat uitbreiden. Maar liefst ruim 700 m2 wordt toegevoegd aan het toch al niet kleine bedrijf met nu 2500 m2.

“Vorig jaar kwam onze buurman bij ons om te vertellen dat hij een stuk van zijn zaak wilde verkopen. Dan zijn wij jullie eerste serieuze koper heb ik toen geroepen en een paar weken later hebben wij het gedeelte aangekocht”, zegt Ente Bosma sr enthousiast. “Je buurman is maar één keer te koop toch? Wat gaan we doen met de uitbreiding? Nou veel! Ten eerste krijgen wij nu voldoende ruimte voor een overzichtelijk magazijn. Wij zijn de laatste jaren uit ons jasje gegroeid en dit kwam ons erg gelegen en straks hebben we alles onder één dak.”

Verder zegt hij: “We gaan aan de voorkant, zowel boven als beneden, onze showroom uitbreiden en herinrichten. Zo zal onze lig- en comfortstudio verplaatst worden naar het nieuwe gedeelte beneden,en hebben we boven wat extra ruimte voor showroommodellen. Maar ook in onze bestaande showroom gaan we diverse dingen herinrichten en uitbreiden. Zo zal er extra ruimte gecreëerd worden voor bedden van de buitencategorie; uitzonderlijk in kwaliteit, comfort en uitvoering. Verder krijgen we een nieuwe Tempur studio met de allernieuwste matrassen en bedden en zal onze linnenshop nog uitgebreider en overzichtelijker worden. Kortom, een hele metamorfose. Maar voor we dit allemaal hebben gerealiseerd gaan we eerst flink uitpakken met een grandioze uitverkoop. Alles moet weg. We hebben dan ook alles op de showroom afgeprijsd met kortingen die wel kunnen oplopen tot 50%. Van complete boxsprings tot hoeslakens; alles is afgeprijsd. Uniek, dus echt de moeite waard om nu je slag te slaan voor een nieuw bed, overtrek , dekbed of kussen. Uiteraard onder de garantie van een koninklijk onderscheiden bedrijf en de daar bijbehorende service. Verder hebben we ook veel decoratie, zoals lampen, vloerkleden, plaids, kastjes etc sterk afgeprijsd.”

Bel voor meer informatie met 038-3761212 of kijk op de website www.koopsbedden.nl Zondag gesloten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie