Afbeelding
Dagactiviteitenlocatie De Schuilplaats

Wij zoeken werk!

15 mei 2024 om 09:46 Zorg Ingezonden

Hallo aan iedereen die deze krant leest. Ik ben Guus Janssen, 29 jaar en werkzaam op De Schuilplaats, een dagactiviteitenlocatie van Careander in Harderwijk. Samen met Marjon, Remco, Eline, Tom, Rik en nog veel meer zoeken wij werk.

Maak kennis met De Schuilplaats
Iedereen wil graag iets bijdragen aan de samenleving: nou, dat willen wij ook! We hebben een verstandelijke beperking waardoor we niet altijd in hetzelfde tempo werken als anderen. Toch weerhoudt ons dat er niet van om ons in te zetten voor allerlei werkzaamheden. Denk hierbij aan het plakken van stickers, vouwen van brieven of flyers, verpakken van spullen in tasjes of zakjes, sorteren van producten en nog veel meer. En het mooie is: we doen het werk gratis. Hoewel een kleine bijdrage voor een dagje uit altijd welkom is.

Laten we samenwerken
Dus kun jij hulp gebruiken, of ken jij organisaties of verenigingen die extra handjes kunnen gebruiken? Neem dan contact op met onze begeleider Stan Schuurkamp, via 0341 – 41 73 97 of via locatieschuilplaats@careander.nl. We dragen graag ons steentje bij en staan te popelen om aan de slag te gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie