<p>Herman Finkers en Daphne Bunskoek in de zeer succesvolle Nederlandse speelfilm &lsquo;De Beentjes van Sint-Hildegard&rsquo;. (Foto: Maarten van Keller)</p>

Herman Finkers en Daphne Bunskoek in de zeer succesvolle Nederlandse speelfilm ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’. (Foto: Maarten van Keller)

(Foto: Maarten van Keller)

Film met Finkers opening nieuwe seizoen Veluvine

Op 2 oktober opent Veluvine weer het Filmhuis in de Nestlézaal. Veluvine verzorgt dan een avondje-uit met 1,5 meter afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Daarnaast ontvangen bezoekers voorafgaand per mail extra informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

NUNSPEET - Het programma opent met de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ met in de hoofdrol cabaretier Herman Finkers en actrice Johanna ter Steege. De inhoud. Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De Beentjes van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

De kaarten zijn vanaf 23 september te koop via: veluvinenunspeet.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden