Gratis webinar over ‘Rouw in coronatijd’


Foto: DPG Media

Gratis webinar over ‘Rouw in coronatijd’

NUNSPEET - De gemeente Nunspeet houdt donderdag 4 februari om 19.30 uur een webinar over 'Rouw in coronatijd'. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Het coronavirus houdt ons al maanden in de greep. Het is een extra zware periode voor mensen die een dierbare verloren hebben. Het rouwproces staat onder druk in deze tijd. In rouw wil je dicht bij elkaar zijn, elkaar omhelsen en elkaar letterlijk steunen. Hierom is het belangrijk om aandacht te hebben voor het rouwproces. Weten hoe rouw werkt kan daarbij helpen.

Daarom organiseert de gemeente Nunspeet in samenwerking met Het Venster, Hospice De Regenboog, de GGD en inwoners van Nunspeet een webinar “rouw in coronatijd”. Er wordt stilgestaan bij het rouwproces, ervaringsverhalen worden gedeeld en er worden praktische tips gegeven wat u kunt doen om uw eigen rouwproces of het proces van een naaste te verlichten. De avond wordt geopend door de burgemeester van Nunspeet.

U hoeft zich niet aan te melden voor dit webinar want de bijeenkomst wordt uitgezonden via youtube. U kunt meedoen via deze lin:

https://tinyurl.com/y45jlzna

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden