Online passiestonden Sionskerk Nunspeet

Online passiestonden Sionskerk Nunspeet

NUNSPEET - In de Sionskerk aan de Treubstraat worden van maandag 29 maart tot en met donderdag 1 april passiestonden gehouden (van 19.30 tot ongeveer 20.00 uur). In verband met de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus zijn de passiestonden dit jaar uitsluitend digitaal te volgen op www.kerkomroep.nl en YouTube.com kanaal Sionskerk Nunspeet.

De passiestonden vinden plaats onder gezamenlijke verantwoordelijkheid van de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘Ichthus’, de samenwerkingsgemeente ‘De Brug’ van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt en de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente.

Een woordvoerder: ‘’Wij willen in stilte voor God komen en de lijdensweg volgen die Zijn Zoon Jezus Christus gegaan is voor de wereld en die eindigde op Golgotha. Door gebed, schriftlezing en muziek willen wij het lijden van Christus gedenken. De vieringen hebben een sober en ingetogen karakter. Er wordt een liturgie gemaakt die u voor alle vier avonden kunt gebruiken. De liturgie is te vinden op de website van de deelnemende kerken.’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden