65-plussers kunnen gratis verkeerskennis opfrissen


<p>De bijspijkercursus van VVN wordt online aangeboden omdat fysiek les geven momenteel niet mogelijk is.</p>

De bijspijkercursus van VVN wordt online aangeboden omdat fysiek les geven momenteel niet mogelijk is.

(Foto: Veilig Verkeer Nederland)

65-plussers kunnen gratis verkeerskennis opfrissen

Veilig Verkeer Nederland biedt senioren van 65 jaar en ouder uit Nunspeet en Hattem een online opfriscursus aan. Deelnemers worden bijgespijkerd over de nieuwste verkeersregels.

NUNSPEET - Deelnemers worden onder leiding van een voorlichter van VVN in twee uur bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn, denk b.v. aan de turborotondes, verkeersborden, nieuwe belijningen. En men krijgt praktische adviezen. Uiteraard is er ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen ervaringen. De online cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de genoemde gemeenten in opdracht van ROV Oost-Nederland en vindt plaats op 14 april van 14.00 tot 16.00 uur.

De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. Er is plaats voor circa vijftien deelnemers. Aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst. De bijeenkomst vindt online plaats via MS Teams. Na bevestiging van deelname ontvangt men een link en een instructie waarmee men kan aansluiten bij de bijeenkomst.

Aanmelden kan tot 7 april via vvn.nl/opfriscursussen en steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van 'VVN Opfriscursus Nunspeet - Hattem'. Meer info: opfriscursus.vvn.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden