Foto:

Glasvezelinitiatief bedrijventerreinen Epe en Nunspeet

Nunspeet - Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Kweekweg in Epe en Lepelingen I en II en Feithenhof in Nunspeet kunnen zich aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Dit kan tot 17 juli 2021. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten, betalen geen aansluitkosten.

Concurrerend netwerk
Wethouder Leen van der Maas van de gemeente Nunspeet is blij met het initiatief van DELTA Fiber Netwerk om een glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Lepelingen I en II en Feithenhof te realiseren. “Ik heb er vertrouwen in dat voldoende ondernemers en bewoners zich aanmelden voor glasvezel, zodat het netwerk aangelegd kan worden. Het aanbod van DELTA Fiber Netwerk is zowel in snelheid als in prijs zeer concurrerend met de bestaande infrastructuur.”

Samenwerking 
Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Aanmelden voor een glasvezelabonnement kan dan ook bij diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/epe-nunspeet. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden