Vertel het levensverhaal van de overledene.
Vertel het levensverhaal van de overledene. Shutterstock

Levensverhaal overleden dierbare vertellen in rubriek ‘Voor altijd in ons hart’

27 juni 2023 om 14:00 Algemeen

De levensverwachting in ons land stijgt van 81,5 jaar in 2015 naar bijna 86 jaar in 2040. Hoe dan ook, er komt een moment dat we afscheid van dierbaren moeten nemen. In onze nieuwe rubriek ‘Voor altijd in ons hart’ willen we een podium bieden voor nabestaanden om hun verhaal te doen.

Of het nu gaat om iemand die op hoge leeftijd is overleden, of om een (klein) kind. Is het je partner, ouder, broer, oma, goede vriend of buurman? En is het nog maar kort geleden of juist een flink aantal jaren. Vertel het (levens)verhaal van de persoon die is overleden. Misschien was hij of zij ernstig ziek, was er sprake van een ongeval en/of kwam het overlijden geheel onverwachts.

Nabestaanden gaan er verschillend mee om. De één komt regelmatig op een begraafplaats, terwijl een ander dat liever niet doet. Hoe dan ook: wij willen het graag horen en verhalend vertellen wat voor een persoon de overledene is geweest. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de tekst voor publicatie te lezen en, in overleg,eventueel aan te passen. 

Wil je je verhaal doen op de begraafplaats: prima! Liever thuis aan de keukentafel is natuurlijk ook mogelijk. Mail me via barry@neomediabv.nl of bel (voor meer info) met 085-6202925. De enige voorwaarde is dat er een link moet zijn met Nunspeet. 

Barry Wensink

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie