Logo nunspeethuisaanhuis.nl


Foto: Eigen foto

Kersttournee Projectkoor Canto Felice

Nunspeet - Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de herfst alweer een ruime maand op gang is; denken wij stiekem al aan de gezellige kerstperiode. Kaarsjes aan, huis versieren, hopend op een witte kerst dit jaar!

Projectkoor Canto Felice wil de kerstperiode voor iedereen ook muzikaal tot een feest maken; in de maand december zullen er 7 concerten zijn, waaronder een heuse Kersttournee! De tournee zal op zaterdagmiddag 16 december plaatsvinden; Canto Felice bezoekt dan de kernen van de Gemeente en zingt hun speciale gezellige kerstrepertoire. De tournee is meteen de aftrap van de kerstoptredens die Canto Felice in de decembermaand zal doen.

Canto Felice is een recent opgericht kleinschalig koor met een regionale functie olv Astrid Parijs. De deelnemers komen uit Nunspeet, maar ook uit Harderwijk, Elburg, Hulshorst, Zeewolde. De kersttournee “Santa Claus is coming to town” wordt georganiseerd door “Nunspeet uit de kunst”, “Winterlicht”. Canto Felice zal de tournee afsluiten met een grande finale: deelname aan de Sing Inn op het marktplein, waarbij u allemaal kunt meezingen!

De start is om 12.00 uur op de Brink in Elspeet ,dan om 13.15 uur bij De Vossenberg in Vierhouten, 14.30 uur in het Dorpshuis te Hulshorst , en dan de grande finale van 16.00 tot 17.00 uur op het marktplein van Nunspeet. Canto Felice zingt een aantrekkelijk repertoire, met nummers die iedereen kent! Kom dus lekker luisteren en/of meezingen op 1 van bovengenoemde locaties. Op iedere locatie kunt u profiteren van leuke kortingsacties van verschillende aanbieders. Mocht 16 december niet lukken om te komen luisteren/ meezingen dan zingt Canto Felice nog op 24 december (Villa Vennendal en De Hoeve) en 30 december (De Hoeve).

Wie weet, is het dit jaar echt een witte kerst…..

Voor meer info: projectkoor.canto.felice@gmail.com

Meer berichten
Shopbox