Logo nunspeethuisaanhuis.nl


Crowdfundingcampagne gestart voor kinderen van Voedselhulp Nunspeet!

Nunspeet - Heb je al inkopen gedaan voor de decembermaand? Krijgt ieder kind weer een mooi cadeau? In Nunspeet zijn op dit moment ongeveer 50 kinderen samen met hun familie aangewezen op hulp van de Voedselhulp. Voor hen is niet vanzelfsprekend dat ze deze maand een cadeau krijgen. Voor deze kinderen is een crowdfundingcampagne gestart.

Met het bedrag dat wordt opgehaald met de campagne worden cadeaubonnen gekocht voor deze kinderen. Doneren kan nog steeds op www.voorjebuurt.nl/allekindereneencadeau. Doe mee, doneer en bezorg deze kinderen fantastische feestdagen!

Voedselhulp Nunspeet is er voor mensen die door omstandigheden onvoldoende geld overhouden om zichzelf en hun gezin te voorzien van de dagelijkse benodigdheden. De feestdagen zijn voor hen vaak extra moeilijke dagen. Zullen zij hun kinderen een cadeautje kunnen geven? Om ervoor te zorgen dat geen een kind zich buitengesloten voelt of geen een cadeautje krijgt in december, is deze crowdfundingcampagne opgezet.

Wat gaan we doen?
Alle kinderen die op dit moment samen met hun gezin boodschappen doen bij Voedselhulp Nunspeet, willen we een tegoedbon aan gaan bieden. Toen de actie startte op 24 november waren er 35 kinderen onder de 18 jaar die samen met hun gezin tijdelijk boodschappen doen bij de Voedselhulp Nunspeet en was het streefbedrag €400. Inmiddels is het aantal kinderen opgelopen tot 50. Het streefbedrag is nu €1000, zodat elk kind een bon van 20 euro krijgt. Maar hoe meer we ophalen, hoe hoger het bedrag op de tegoedbon wordt! Kijk op www.voorjebuurt.nl/allekindereneencadeau voor meer informatie. Doneren kan nog tot en met 20 december!

Meer berichten
Shopbox