"Sfeer is voor ons heel belangrijk, net als een persoonlijke benadering," vertelt Naomi Kardol, een van de verkoopadviseurs van Prominent in Nunspeet. De winkel heeft een restyling ondergaan.
"Sfeer is voor ons heel belangrijk, net als een persoonlijke benadering," vertelt Naomi Kardol, een van de verkoopadviseurs van Prominent in Nunspeet. De winkel heeft een restyling ondergaan.

Nieuwe uitstraling Prominent

NUNSPEET - De winkel van Prominent in Nunspeet is onlangs verhuisd en heeft een complete restyling ondergaan. De frisse wind aan de Stationslaan 49 in Nunspeet zorgt ervoor dat de vernieuwde collectie relaxstoelen en relaxbanken nog beter gepresenteerd wordt.

De ruime winkel van de zitspecialist werd grondig onder handen genomen. Na weken breken, timmeren, schilderen en vloeren leggen, zit de verbouwing van de winkel in Nunspeet er op. Met de vernieuwde inrichting is de nieuwe uitstraling van het pand binnen en buiten compleet. Het paars aan de buitenzijde maakte plaats voor stijlvol zwart met wit. Binnen is een prettige sfeer gecreëerd met zithoeken en de juiste belichting. "Die sfeer is voor ons heel belangrijk, net als een persoonlijke benadering," vertelt Naomi Kardol, een van de verkoopadviseurs van Prominent in Nunspeet. "Weinig mensen weten dat dit een familiebedrijf is. De broers Geert Jan en Michiel van Olst openden in 1999 de eerste Prominent-winkel. Inmiddels zijn er vestigingen door het hele land. Toch heeft het bedrijf nog altijd dat typische familiebedrijfkarakter. En daar komt die persoonlijke benadering onder andere vandaan." Het bezoek begint met een kop koffie. "We bespreken de wensen van de klant en wat we te bieden hebben. Daarna meten we de lichaamsmaten van de klant op: zithoogte en –diepte, armlengte, ruglengte, enzovoorts. We werken zelfs samen met een ergotherapeut om goed zitcomfort te garanderen." Elke fauteuil die we leveren, is geheel op maat gemaakt voor de klant. Dit gaat ook op voor het design en de bekleding. "Alles kunnen we tot in detail personaliseren. Of het nu een sta op-fauteuil betreft, een relax- of bijzetfauteuil of een complete bank. De rode draad is het zitcomfort. Dat is altijd perfect." "Ook fijn: mensen schaffen hier hun fauteuil of bank aan zónder aanbetaling", vertelt Naomi. "En op alle producten geldt een garantie tot vijf jaar. We hebben daarnaast een eigen bezorgings- en servicedienst. Kortom, tot en met het laatste contact, is alles tot in de puntjes geregeld!"

Meer berichten