Tweede plaats dansers IDance

NUNSPEET - Er was een tweede plaats voor dansers IDance Nunspeet. Afgelopen zondag hebben de 2 demoteams van IDance meegedaan aan danswedstrijden van de organisatie: 'Shall we Dance' in Vlaardingen. Het was van de danseressen van team MOVE, (12-16 jaar) onder leiding van Emily Lighthart, pas hun tweede wedstrijd in het seizoen, en nu hebben ze al hun eerste podiumplaats te pakken! Uit een zwaar deelnemersveld met veel technisch goede dansers, en maar liefst 9 andere teams, wisten ze met hun expressieve dans en pakkende choreografie de anderen achter zich te laten. "We hebben er met z'n allen ook keihard voor getraind, dus we zijn superblij met dit resultaat!", aldus de trainster Emily.

Het jongste demoteam (8-12 jaar) onder leiding van Tess Bruggeman had deze keer geen podiumplek maar heeft een prachtige dans laten zien. Extra knap is dat zij nog maar vanaf september gestart zijn en nu al zoveel techniek kunnen laten zien! Ook zij zaten zij in een zware poule. Voor IDance was dit een enorme opsteker voor de start van het nieuwe seizoen. "We gaan nog vaak van ons laten horen, we hebben er zin in!" aldus de trainsters.

Bij Idance leer je verschillende dansstijlen; van hip hop tot modern, van top 40 muziek tot latin. Altijd nieuwe en veel dansen leren! Nieuw is de kids yoga. Hou je eigenlijk helemaal niet van die 'drukke en actieve' sporten? Wil je graag leren hoe je beter kan ontspannen en juist hoe je je lichaam soepeler en krachtiger maakt? Dan is kids yoga wat voor jou.

Meer berichten