Shutterstock

True Colors Nunspeet zoekt vrijwilligers

24 april 2024 om 10:00 Maatschappelijk

Stichting True Colors Nunspeet houdt iedere eerste dinsdag van de maand het LHBTIQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 7 mei van 20.30 tot 22.30 uur. “Kom gezellig langs en neem je vrienden en vriendinnen mee”, aldus Kevin Kromhout, secretaris van de stichting. “We zoeken daarnaast nog enthousiaste vrijwilligers, onder andere voor de feestcommissie.”

“Iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of hen is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit, bent. Alleen kan dat soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het True Colors Café. Het café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen.” Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen. Wie dat spannend vindt, kan contact met True Colors opnemen via www.truecolorsnunspeet.nl. “We beantwoorden vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website zijn ook adressen van organisaties die meer informatie kunnen geven, te vinden.

Op www.truecolorsnunspeet.nl kunnen mensen zich ook aanmelden voor de True Colors Whatsappgroep. De groepsapp is bedoeld voor LHBTIQA+-jongeren tot en met 27 jaar die in Nunspeet wonen. “In deze groepsapp kan op een veilige en leuke manier met andere jongeren geappt worden.”

Een organisatie als True Colors Nunspeet kan niet zonder vrijwilligers. Voor onder andere de feestcommissie zoekt de stichting nog vrijwilligers. Wie het leuk lijkt om een bijdrage te leveren aan de acceptatie van de LHBTIQA+-community in Nunspeet en omgeving kan zich vrijblijven opgeven op www.truecolorsnunspeet.nl/vrijwilliger.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie