Barrelhouse stond al eerder op het podium op de Markt. Eigen foto
Barrelhouse stond al eerder op het podium op de Markt. Eigen foto (Foto: Dick Baas)

Rhythm & Bluestime heeft programma weer rond

NUNSPEET - Na het succes van vorig jaar kunnen muziekliefhebbers weer twee dagen genieten op de 21e Rhythm & Bluestime Nunspeet. Voor vrijdagavond 18 mei en zaterdagmiddag 19 mei is weer een mooi en afwisselend programma vastgesteld.

Op vrijdag klinkt vanaf 16.00 uur de muziek van de streetband The Cowpokes door het centrum van Nunspeet. 's Avonds twee topbands op de Markt en muziek in de horeca. Om 19.15 uur Barrelhouse (stond al eerder op het Nunspeetse podium) en vanaf 20.45 uur Phil Bee's Freedom. Deze topband speelt een combinatie van blues, soul en jazz en heeft al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Vanaf 20.00 uur klinkt muziek van Guitar Casper bij restaurant Bij Frans. en vanaf 22.00 uur: The Silver Dimes (De Viersprong), Handy Joe & the Boogie Kearls (Shooters), The Veldman Brothers (De Stoof), Slapback Johnny (De Zaak) en Cherry Red (De Buuren).

Zaterdagmiddag

Op zaterdagmiddag is er vanaf 13.00 uur livemuziek te horen op het podium op de Markt. Als eerste treden de muzikanten van de Elspeetse Malletband op, gevolgd door de rock ' roll/60s band John Boy & The Waltons. Om 15.30 uur speelt How Am I Driving en vanaf 16.15 uur staat de hoofdact op het podium: Joris Linssen & Caramba. Deze band van de bekende tv presentator speelt Nederlandse muziek met een Mexicaanse twist.

www.bluestime-nunspeet.nl

Meer berichten