Joris Linssen & Caramba op zaterdag op de Markt. Foto Bas van Spankeren
Joris Linssen & Caramba op zaterdag op de Markt. Foto Bas van Spankeren (Foto: Dick Baas)

Weer twee dagen genieten van Rhythm & Bluestime

NUNSPEET - In het komende Pinksterweekend staat het centrum van Nunspeet weer in het teken van de Bluestime en dat betekent ook dit jaar weer twee dagen genieten van live muziek.

Vrijdag 18 mei staat de bluesmuziek centraal. Vanaf 16.00 uur klinkt de muziek van The Cowpokes vanuit het 'Uit de kunst treintje' door het centrum. Twee Nederlandse topbands Barrelhouse (19.15 uur) en Phil Bee's Freedom (20.45 uur) staan op het hoofdpodium op de Markt en later spelen bluesbands in de diverse deelnemende horeca.

Zaterdag 19 mei is er weer livemuziek op de Markt. Het slagwerkensemble van Elspeets Fanfare (Malletband) treedt als eerste op (13.00 uur). Deze slagwerk(st)ers traden onder andere op tijdens het Wereldmuziek concours in Kerkrade. Vanaf 14.00 uur is het tijd voor 60s/rock 'n roll muziek met John Boy & the Waltons. Het duo How Am I Driving speelt vanaf 15.30 uur op het podium en de 21e Bluestime wordt dit jaar afgesloten door Joris Linssen & Caramba. Deze band van de bekende tv presentator speelt Nederlandse muziek met een Mexicaanse twist.

Door de horeca wordt het marktplein gezellig ingericht zodat iedereen onder genot van een lekker hapje en drankje kan genieten. Zaterdagmiddag staan er voor de kinderen o.a. springkussens.

Dankzij de sponsoren en de deelnemende horeca zijn alle optredens gratis toegankelijk.

www.bluestime-nunspeet.nl.

Meer berichten