De Nunspeetse Ruiterclub kreeg met Gerwilmer Ton en Hino een kringkampioen in het L springen. Dus kan hij op 11 augustus naar de Gelderse kampioenschappen in Steenderen. Foto Wilma Frentz
De Nunspeetse Ruiterclub kreeg met Gerwilmer Ton en Hino een kringkampioen in het L springen. Dus kan hij op 11 augustus naar de Gelderse kampioenschappen in Steenderen. Foto Wilma Frentz (Foto: Wilma Frentz)

Nunspeetse Ruiter Club boekt weer successen

Een week na de wedstrijden met de ponyruiters was het de beurt aan de paardenruiters. Weer een drukke week voor bestuur, leden en vrijwilligers van de Nunspeetse Ruiterclub. Vele uren van voorbereiding en helpende handen tijdens de wedstrijden. Maar de leden van de NRC deden het goed.

NUNSPEET - Het ging natuurlijk vooral om een startbewijs te behalen voor de regiokampioenschappen van Gelderland. Dat lukte, zowel bij de dressuur als het springen. Bij de dressuur gaan naar de Gelderse kampioenschappen: Aaltej Neijmeijer met Highlight en Evelien El Hayek met DRS (B dressuur), Lisa Kleijer met Halle Berry en Benice Deelen met Incredible (L2 dressuur), Sharon de Boer met Highness (M1 dressuur), Tinette Holzscherer met Floortje (Z2 dressuur), Dolf ter Horst met La Rubia) en Benice Deelen met Esprit (ZZ-licht dressuur). Benice was met Esprit de beste over alle drie selectiewedstrijden en dus kringkampioen.

Bij het springen werd in het L springen Gerwilmer Ton met Hino kringkampioen. Annemieke Bloemendaal mag met Frisia in het L springen op 11 augustus afreizen naar Steenderen, evenals Sharon de Boer met Blacks in het M springen. Een startbewijs voor de Nederlandse kampioenschappen in september is de volgende stap.

Meer berichten