De BBQ bij Wijkontmoetingscentrum Binnenhof werd door de buurtbewoners gewaardeerd. Het was tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig. Foto Dick Baas
De BBQ bij Wijkontmoetingscentrum Binnenhof werd door de buurtbewoners gewaardeerd. Het was tussen 15.00 en 17.00 uur gezellig. Foto Dick Baas (Foto: )

WOC organiseerde een heel gezellige barbecue

Het plein bij het winkelcentrum De Binnenhof is op zondagmiddag altijd leeg. Geen mensen, geen auto's. Maar afgelopen zondag was het druk. Het Wijkontmoetingscentrum Binnenhof had een buurtbarbecue georganiseerd. en de zondag was uitgekozen, omdat op andere dagen er altijd heel veel winkelend publiek is. De BBQ werd een succes.

NUNSPEET - Er was een springkussen voor de kinderen en container met zand vormde een heuse zandbak waarin de kleintjes konden spelen. Het was mooi weer en tafels en stoelen vulden de ruimte voor het WOC. Alle deuren open en pianist Wout Fledderus kreeg wat hulp bij het pianospelen. Plezier genoeg.

Organisator Albert den Besten, vrijwilliger in het WOC, had voor zo'n vijftig aanmeldingen een voorraad vlees, hapjes en drankjes ingeslagen.

Het WOC heeft elke zondagmiddag een open spelinloop tussen 14.00 en 17.00 uur. Daar wordt veel gebruik van gemaakt. Veel buurtbewoners gaan op zondagmiddag naar de kerk, maar er is een groeiende groep, die de zondag anders invult. En daarvoor wil het WOC een ontmoetingspunt zijn. Het WOC kan vrijwilligers gebruiken, die als gastvrouw of gastheer een bijdrage willen leveren om het de bezoekers een thuisgevoel te geven.

Meer berichten