Christiaan Kuyvenhoven (1985) is pianist en kan ook heel goed vertellen. Hij speelt in Veluvine werken van Beethoven en vertelt over de vleugel. Affiche Veluvine
Christiaan Kuyvenhoven (1985) is pianist en kan ook heel goed vertellen. Hij speelt in Veluvine werken van Beethoven en vertelt over de vleugel. Affiche Veluvine (Foto: )

Een benefietconcert voor een nieuwe concertvleugel

In de Rabozaal van Veluvine staat sinds de opening van het gebouw in 2009 een August Forster concertvleugel. Die wordt door professionele kunstenaars als door amateurs intensief gebruikt. Deze vleugel is 'mechanisch aan het eind van zijn levensduur'. Een nieuwe vleugel is nodig. Stichting Veluvine Cultuur en de Rotary Nunspeet gaan samen zorgen voor een nieuwe piano.

NUNSPEET - Daarom wordt op vrijdag 7 september om 20.15 uur in Veluvine een benefietconcert gehouden met pianist en presentator Christiaan Kuyvenhoven, wellicht vergezeld van een lokaal talent. Kaarten verkrijgbaar voor 35 euro. Christiaan zal op deze avond werken van Beethoven ten gehore brengen en bezoekers hierbij duidelijk alle mogelijkheden van de gewenste vleugel laten horen. Uiteraard vertelt hij tussendoor ook over muziek en het prachtige instrument.

De opbrengst van de avond komt geheel ten goede aan de nieuwe concertvleugel. Naast de opbrengst zijn er financiële bijdragen toegezegd door Rotary Nunspeet, Lionsclub Nunspeet, Van den Broek Lohman fonds Nunspeet, Stichting Molijn de Groot en het Rabofonds Noord Veluwe. Omdat de Rotary garant staat, is de nieuwe vleugel er dus al.

Meer berichten