Marcel Bonte, Toni Kattenburg, Nicole Bruitzman, Freek van der Heide, Sander Klugt en Verra van Ommeren gaan een hoogwaardig en vernieuwend cultureel evenement organiseren. Eigen foto
Marcel Bonte, Toni Kattenburg, Nicole Bruitzman, Freek van der Heide, Sander Klugt en Verra van Ommeren gaan een hoogwaardig en vernieuwend cultureel evenement organiseren. Eigen foto (Foto: )

Let op: Blijde heidekat gespot in Nunspeet

Klugt, Van der Heide en Kattenburg. De onlangs opgerichte stichting Blijdeheidekat ontleent haar naam aan de achternamen van haar oprichters. Blijdeheidekat gaat zich bezighouden met de organisatie en uitvoering van hoogwaardige evenementen, met name op cultureel gebied binnen de gemeente Nunspeet.

NUNSPEET - De mensen achter Blijdeheidekat zijn geen nieuwkomers, maar de activiteiten van de stichting zullen zeker vernieuwend zijn.

Sander Klugt heeft als producent een aantal televisie- en musicalprojecten op zijn naam staan en bedacht o.a. de avondintocht van Sinterklaas in Elburg. Bij het organiseren hiervan werkte hij nauw samen met Toni Kattenburg, met wie hij ook een project in Tanzania namens de hulporganisatie ICS had gedaan. Freek van der Heide veroverde vorig jaar een musicalaward voor de beste mannelijke bijrol. Voor dit jaar is hij genomineerd voor de beste mannelijke hoofdrol voor zijn spel in de musical Chess. Freek ademt dan ook musical.

Nauw betrokken bij de stichting is Marcel Bonte van RTV Nunspeet. Samen met Sander Klugt zorgde hij voor het succes van de Nunspeetse Passie.

Er wordt nu gewerkt aan het eerste mooie evenement.

Meer berichten