Foto:

Opbrengst voor inrichting WOC De Veluwse Heuvel

NUNSPEET - Nunspeet Verbindt is een gezellige competitie voor allerlei groepen in de Nunspeetse samenleving. Het werd ook nu weer georganiseerd door de Lions Club Nunspeet en de Stichting Welzijn Nunspeet. De opbrengst is voor een goed doel. Dat was het eerste jaar het wijkontmoetingscentrum Binnenhof, vorig jaar de Oranjehof in Elspeet en gaat er zo'n 2000 euro naar het nog te openen WOC De Veluwse Heuvel.

Er deden vijftien teams mee. Daarbij was dit jaar de politiek goed vertegenwoordigd. Gemeentebelang, CDA, CU en VVD waren van de partij. Wethouders of fractievoorzitters nu eens in een andere rol. De Opstandingskerk had een team; de Ahmadiyya deed weer mee, teams van de Plus en de Jumbo; de Veluvine, de gemeente Nunspeet en een team uit Vierhouten. Acht opdrachten moesten vervuld worden, waarbij het soms aankwam op behendigheid, maar soms ook op inzicht en logisch denken. Het lukte iedereen niet altijd.

Het mysteryspel werd in het gemeentehuis gespeeld. En daarbij werden alle groepen door elkaar gemengd. Een mooi voorbeeld van Nunspeet Verbindt. Van een tekening spreekwoorden opzoeken. Uit elk spel kwam een winnaar. En uiteindelijk was Gemeentebelang de winnaar met de Ahmadiyya als tweede en de Opstandingskerk als derde.

Dick Baas
Meer berichten