Bewoners van de Veluwse Heuvel en andere omwonenden kwamen al koffie drinken en door de Eliëzerhof gebakken taart eten in het nieuw WOC De Veluwse Heuvel. Foto Dick Baas
Bewoners van de Veluwse Heuvel en andere omwonenden kwamen al koffie drinken en door de Eliëzerhof gebakken taart eten in het nieuw WOC De Veluwse Heuvel. Foto Dick Baas (Foto: )

Wijkontmoetingscentrum De Veluwse Heuvel gestart

De koffie stond klaar. Er was gebak. Met een inloop tussen tien en twaalf uur ging het splinternieuwe wijkontmoetingscentrum De Veluwse Heuvel van start. Ook dit WOC wil een bruisend centrum zijn voor, met en door bewoners uit de wijk.

NUNSPEET - Na WOC De Binnenhof is De Veluwse Heuvel het tweede wijkontmoetingscentrum in Nunspeet. De welzijnsstichtingen Het Venster en Stichting Welzijn Nunspeet en de Zorggroep Noordwest Veluwe hebben ook hier een team gevormd, dat de activiteiten gaat aansturen. Met de buurt activiteiten te ontwikkelen. Elkaar ontmoeten, informatie halen, een kop koffie drinken, alles is mogelijk. Op het programma voor december staan al bloemschikken in wintersfeer, een creatieve ochtend, pannenkoeken eten en een winterse maaltijd die in de nieuwe keuken klaargemaakt wordt. Vrijwilligers fungeren als gastvrouw of gastheer. Wie wil meewerken aan de activiteiten moet even mailen of bellen.

Voor de kinderen is er op woensdag 19 december om 14.00 uur de voorstelling 'Rupsje nooit genoeg' door poppentheater 'het @penstaartje'. Papa, mama, opa en oma mogen ook mee. Kosten 2 euro per persoon.

Dick Baas
Meer berichten