Foto:

Dorpsherberg De Roskam gaat weer mooi worden

In het kader van alle WinterLicht activiteiten hadden Hein en Anna Frens iedereen de gelegenheid gegeven om een kijkje te nemen bij de verbouwing van De Roskam in de Dorpsstraat in Nunspeet. Het was de gehele dag druk. Het pand gaat weer een mooie dorpsherberg worden.

NUNSPEET - Hein en Anna Frens zijn al maanden bezig om De Roskam weer in de oude luister te herstellen. Dat kost heel veel energie. Anna Frens: "We hebben nu de bouw even stopgezet. De druk werd te groot. Dan neemt het plezier af. Dus even een pauze en daarna pakken we het weer op." Wanneer de dorpsherberg open gaat is nog niet duidelijk. Er wordt wel gedacht aan april, maar of dat gaat lukken? Anna: "Wij doen het rustig aan."

Maar nu kon iedereen binnen een kijkje nemen, zowel beneden als op de bovenverdieping waar hotelkamers gaan komen. En ook aan de buitenkant is de oude Roskam al weer heel herkenbaar. Er was koffie, erwtensoep en glühwein. Er was veel kunst te zien. Diverse kunstenaars boden hun werk ook te koop aan.

Bezoekers konden alvast bepalen wat de huiswijn gaat worden. Er stonden drie rode en drie witte wijnen om te proeven. Het lijkt er op dat voor de witte wijn de keuze gaat vallen op een Chardonnay uit Chili.

Dick Baas
Meer berichten