De kindermiddag in het museum start bij het huis van Vera de Muis. Foto Dick Baas
De kindermiddag in het museum start bij het huis van Vera de Muis. Foto Dick Baas (Foto: )

Kindermiddag in het Noord-Veluws Museum

In de kerstvakantie organiseert het Noord-Veluws Museum voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar een speciale kindermiddag. De datum daarvoor is woensdag 2 januari 2019 van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen het museum bezoeken en deelnamen aan voorlees- en creatieve activiteiten.

NUNSPEET - De toegangsprijs is 2,50 euro per kind. Voor vaders, moeders, opa's en oma's geldt die middag: twee voor de prijs van één.

De activiteiten staan uiteraard in het teken van de tentoonstelling van Marjolein Bastin 'Tekenen is ademen'. De middag begint bij het Vera de Muis huis dat een plaats heeft gekregen in de tentoonstelling in het museum. Daar wordt een spannend verhaal verteld over de belevenissen van Vera de Muis. Na het voorlezen krijgen de kinderen een beker warme chocolademelk met slagroom.

Geïnspireerd door het verhaal kunnen de kinderen dan zelf creatief aan de slag. Aanmelden voor de kindermiddag is niet nodig.

Doe mee en kom naar het museum.

De overzichtstentoonstelling van Marjolein Bastin 'Tekenen is ademen' trekt nog steeds bezoekers uit het gehele land en ver daarbuiten. De expositie is nog te zien t/m 17 maart.

Daarna komt Arthur Briët.

Dick Baas
Meer berichten