Rommelmarktcommissie Oranjehof Elspeet. Foto: Cor de Ruiter
Rommelmarktcommissie Oranjehof Elspeet. Foto: Cor de Ruiter

Laatste erfverkoop / rommelmarkt Oranjehof bij boer Koster in Elspeet

ELSPEET - De rommelmarkt van Oranjehof is altijd in juni maar is dit jaar vervroegd naar zaterdag 2 maart. De reden is het verdwijnen van de opslagruimte op het erf van boer Koster.
in verband met de sloop van de gebouwen op het erf van boer Koster moeten deze half maart leeg zijn. Zo ziet de commissie zich genoodzaakt om zoveel spullen te verkopen om maar geen goede tweedehands spullen te hoeven weggooien.
Onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers op de deel bij Aart en Jantine, rommelen op deze rommelmarkt, dat kan. Ook met een broodje worst of hamburger..
De rommelmarkt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Er zijn veel kleine meubelen, nieuwe spiegels voor een prikkie en veel schilderijen, maar ook pannen en potten, bloempotten, weckflessen en lampen in vele soorten en maten. En ook speelgoed, boeken, glazen en kleine huishoudelijke apparaten. En wie niets van zijn of haar gading kan vinden kan toch met een prijsje naar huis gaan als de winnende getallen bekend worden gemaakt.

De voorzitter van de rommelmarktcommissie, Tijmen van de Steeg, is met zijn commissieleden op zoek naar een nieuwe opslagruimte. ''Dat wil helaas nog niet vlotten en daarom houden we nu de laatste rommelmarkt op het erf van boer Koster aan de Staverdenseweg 56 in Elspeet. Eigenlijk moet 2 maart gewoon alles 'weg' . Wie helpt ons uit de nood, zelfs tegen een vergoeding. Heeft u, of weet u een opslagruimte? Neem dan contact op met Tijmen van de Steeg via tel. 0577-491881.

Meer berichten