Internationale Vrouwendag.
Internationale Vrouwendag. (Foto: Eigen foto)

Internationale Vrouwendag Nunspeet

Internationale Vrouwendag Nunspeet

NUNSPEET - Ook in Nunspeet wordt op 8 maart Internationale Vrouwendag gevierd. Het doel van deze dag is aandacht geven aan vrouwenthema’s en andere items op het gebied van emancipatie en participatie. Hierbij staan ontmoeting, gezelligheid en verbinding centraal.
Het thema is 'Heldinnen'. We kennen ze allemaal, want in elk dorp of elke stad zijn heldinnen te vinden, vrouwen die zich inzetten voor de rechten van de vrouw, voor gelijkheid, voor de medemens. Daar zullen voor de pauze een paar vrouwen iets over vertellen.
In de pauze is er weer een hapjesbuffet, er staan enkele kraampjes met o.a. de mogelijkheid voor hand- en voetmassage, en tips voor gezichtsverzorging.
Daarna is er ruimte voor muziek, dans en mode. Dit jaar weer een modeshow georganiseerd door kringloopcentrum de Cirkel en er komt een buikdanseres die een demonstratie en workshop geeft.
Alle vrouwen uit de gemeente Nunspeet zijn welkom in het WOC op de Binnenhof op vrijdag 8 maart van 19.00-22.00 uur. Zelfgemaakte hapjes meenemen wordt gewaardeerd.
De kosten zijn € 2,50 p.p.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Shafiqa Sharifi (tel: 0341-251061) of SWN (tel: 0341-252020).

Meer berichten