Turnsters GV Nunspeet. (Foto: eigen foto)
Turnsters GV Nunspeet. (Foto: eigen foto)

Zilver en tweemaal brons turnsters GV Nunspeet

NUNSPEET - Afgelopen zaterdag werd in Hoevelaken de tweede plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie gehouden. Onder leiding van Britt Wijnne kwamen er 17 turnsters van Gymnastiekvereniging Nunspeet in actie.
In de eerste ronde kwamen Anne-Marije de With, Suzanne Dijkhuizen, Maartje van Rumpt en Melissa van den Berg in actie. De turnsters hebben een stabiele wedstrijd geturnd. Helaas moesten er op de balk veel vallen worden geïncasseerd, waardoor ze allemaal flink daalden in het klassement.
Rebeca Crisan en Miriam Huisman hebben in de tweede ronde mooie oefeningen laten zien en ook nieuwe elementen geturnd, waar ze erg trots op mogen zijn.
In ronde drie mochten de junioren hun oefeningen laten zien. Tijdens de trainingen boekten de junioren veel nieuwe successen, wat uiteindelijk tijdens de wedstrijd voor een mooi resultaat zorgde. Maaike Ros kreeg na een super wedstrijd het zilver omgehangen en stond samen met Leanne Vlieger, die knap derde werd, op het podium. Dorieke Visser, Sanne Crisan en Sara van den Nagel eindigden naast het podium, maar hebben ook erg goed geturnd.
Alessa Vlieger begon sterk, maar na een val van balk zag ze het somber in, uiteindelijk kwam het toch nog goed en kreeg ze het brons omgehangen. Mirjam Dijkhuizen en Laura Polinder hebben na de vorige wedstrijd zichzelf ruimschoots verbeterd. Suze van Olst en Demi Foppen lieten mooie oefeningen zien.
Binnenkort wordt bekend welke turnsters zich geplaatst hebben voor de finale.

Meer berichten