Angela Groothuizen wordt in september 60 jaar, maar zit nog vol energie. (Foto: Marthe Hennink)
Angela Groothuizen wordt in september 60 jaar, maar zit nog vol energie. (Foto: Marthe Hennink)

Angela Groothuizen terug naar Veluvine

door de redactie

Angela Groothuizen komt terug naar Veluvine met haar try-out voorstelling 'Lueke binge'. Met haar 60e verjaardag in zicht, is zij nog altijd even creatief. Na een pauze van twee seizoenen komt Angela namelijk terug met een meeslepen, nieuw theaterprogramma.

NUNSPEET - "Ik gaa met je lueke binge" staat er op de strippenkaart die Angela vijftien jaar geleden op moederdag kreeg van haar twee dochters. Nu Angela 60 jaar wordt in september en haar dochters inmiddels groot zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Dromen

Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk 'luek', maar niet alles is gelukt. Ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.

Rasverteller

In dit nieuwe theaterprogramma komt Angela terug met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. En ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar. Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, dat is zonde van de tijd. Voorwaarts! In 'Lueke binge' bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

Multitalent

Dit multitalent, onder andere bekend als zangeres van de ooit razend populaire meidengroep Dolly Dots uit de jaren tachtig, als coach bij The Voice of Holland en als jurylid bij Hollands Got Talent, was al eerder te zien in Veluvine met haar voorstelling 'Eeuwige jeugd'. En nu komt ze terug naar Veluvine: op vrijdag 19 april is zij weer te zien in Veluvine met haar nieuwe try-out voorstelling 'Lueke binge'.

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor 'Lueke binge' van Angela zijn verkrijgbaar via:

www.veluvinenunspeet.nl

Meer berichten