V..l.n.r.: Lambert van de Weerd, Wim Prins, Marco van den Hoorn en Michel Kobussen. (Foto: Makelaardij Van de Weerd) )
V..l.n.r.: Lambert van de Weerd, Wim Prins, Marco van den Hoorn en Michel Kobussen. (Foto: Makelaardij Van de Weerd) )

Partijen tekenen voor bouw van 21 appartementen in centrum

Marco van den Hoorn (Brivec BV) heeft vrijdag 12 april een aannemingsovereenkomst met Wim Prins van Prins Bouw uit 't Harde getekend voor de bouw van 21 nieuwbouwappartementen op de locatie van het voormalige postkantoor aan de Marktstraat.

NUNSPEET - In het bijzijn van de architect Michel Kobussen van Ebbens Architecten en makelaar Lambert van de Weerd van Makelaardij Van de Weerd, werd de handtekeningen gezet in de oude raadszaal van het oude gemeentehuis, wat tegenwoordig het kantoorpand is van Brivec.

Marco van den Hoorn: ''Dit is een mooie stap in de voorbereidingen voor de verkoop van deze 21 appartementen op een centrale locatie in Nunspeet. De voorbereidingen lopen al ruim anderhalf jaar, maar nu komt de bouw dichtbij. In Prins Bouw hebben wij een goede partner gevonden.

Gasloos

Wim Prins: ''Wij zijn uiteraard gepast trots dat wij op zo'n prominente plek een complex mogen bouwen. De opdracht is om een hoogwaardig gebouw neer te zetten, wat ook eigentijds moet zijn op gebied van duurzaamheid. Daar is hard aan gewerkt met als resultaat dat de appartementen aardgasloos gebouwd gaan worden.''

Aan de Marktstraat komt op de oude locatie van het postkantoor een eigentijds complex met 21 appartementen die variëren in oppervlakte en type. Lambert van de Weerd: ''De locatie leent zich uitstekend om appartementen te realiseren. het is op loopafstand van vrijwel alle voorzieningen van het dorp. Daardoor is het ideaal voor de doelgroep, senioren, die gelijkvloers willen wonen. Er komen twee varianten met twee en drie kamerappartementen met een fietsenberging in de kelder en een parkeerplaats achter op het terrein. Naast de ideale locatie is het ook nog eens uniek dat deze appartementen gasloos gebouwd worden.

Verkoopavond

Op dinsdag 7 mei wordt er tussen 18.30 en 20.00 uur een verkoopavond gehouden, waar het hele plan gepresenteerd wordt door de betrokken partijen.
Voor meer informatie omtrent de verkoop kan men terecht bij Makelaardij Van de Weerd, Laan 18, tel. 0341-217454.

Zakennieuws?

NUNSPEET - Heeft u actueel, lokaal zakennieuws voor Huis-aan-huis Nunspeet? Stuur kopij naar: redactie.nhh@persgroep.nl, of bied uw nieuws aan op www.nunspeethuisaanhuis.nl via de knop 'Schrijf mee'.

Meer berichten