Oranjevereniging zoekt extra donateurs

NUNSPEET - In Nunspeet begon Koningsdag eigenlijk al op vrijdagavond. De Oranjevereniging Nunspeet en de Harmonie Nunspeet trapten af met 'A King's Night Special'. Dat evenement werd druk bezocht.
Koningsdag zelf begon nat, maar dat hinderde veel Nunspeters niet om toch de aubade te bezoeken. Daarna werden de diverse markten bezocht. Om 11.30 uur begon het doorlopende programma op het Marktplein. Basic 2, Idance, Zeemanskoor Kop van 't Ende, Kinderdisco, Ik hou van Holland Spel en DJ Bart Blue boden aan jong en oud vermaak.
Donderdag 2 mei is er ook nog de Oranjeloop in het centrum van Nunspeet. Alle sportieve Nunspeters worden hiervoor uitgenodigd. Inschrijven kan vanaf 18.00 uur bij Intersport Meijers. De start is om 19.00 uur op het Marktplein. Rond 20.00 uur reikt wethouder Van de Bunte de prijzen uit.
De Oranjevereniging heeft dit jaar flink uitgepakt met gratis evenementen. Dat heeft veel geld gekost. Er was een spaarpotje om dit te betalen, maar de bodem is nu wel zichtbaar. Veel Nunspeters hebben de Oranjevereniging gevraagd om volgend jaar weer zo'n feest op het Marktplein houden. Het bestuur neemt dat in beraad, maar dan moeten er wel extra donateurs komen. Dat kost 15 euro per jaar. Daarvoor ontvangt men een oranje dopper.
Donateurs kunnen zich aanmelden via oranjeverenigingnunspeet@gmail.com.

Meer berichten