Mark van de Bunte (voorzitter Vereniging Gemeentebelang) en jubilaris Piet de Boer (r.). (Foto: Corrie Jansen)
Mark van de Bunte (voorzitter Vereniging Gemeentebelang) en jubilaris Piet de Boer (r.). (Foto: Corrie Jansen)

'Vrienden museum' goede doel Heideloop Nunspeet

Op de ledenvergadering van Vereniging Gemeentebelang is Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum gekozen als goed doel van de Nunspeetse Heideloop.

NUNSPEET - Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum gaf een presentatie over haar werkzaamheden ter ondersteuning aan het museum. Doordat de Vereniging Gemeentebelang is opgericht door Jos Lussenburg waren er vanaf het begin veel aanknopingspunten. Ook een andere beroemde Nunspeetse kunstschilder, Jaap Hiddink, kwam aan bod en heeft eveneens een rijk verleden bij de Vereniging Gemeentebelang.
De elfde editie van de Nunspeetse Heideloop is op zaterdag 31 augustus met start en finish als vanouds op de speelweide Stakenberg in Elspeet. Het hardloop- en wandelevenement kenmerkt zich als een loopfestijn over glooiende paden, open heidevelden en door uitgestrekte bossen. En doordat de Heideloop een bekend terugkerend wandel- en hardloopevenement is, komt men uit alle hoeken van Nederland om te genieten en te bewegen in het prachtige natuurschoon van de gemeente Nunspeet. En traditioneel schenkt Gemeentebelang een gedeelte van de opbrengst aan een lokaal goed doel.
Tevens huldigden de leden van Gemeentebelang Piet de Boer als 12,5 jarig lid van de vereniging. Het onmisbare belang van trouwe leden werd door iedereen op de algemene ledenvergadering nogmaals onderstreept. Reden te meer om jubilaris De Boer een oorkonde en een bos bloemen te geven als blijk van waardering.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden