Gezond en veilig blijven fietsen. (Foto: Pixabay)
Gezond en veilig blijven fietsen. (Foto: Pixabay)

Fietsmiddag voor senioren in Nunspeet

NUNSPEET - Meimaand Fietsmaand in Nunspeet. Daarom organiseert de Fietsschool van de Fietsersbond op vrijdag 17 mei, van 13.00 tot 16.30 uur een fietsmiddag voor senioren. De afwisselende fietsroute van 25 km – met vertrek en einde bij het VVV-kantoor in Nunspeet – kent twee afstapmomenten met wat extra’s. Tijdens de pauzes kunnen deelnemers een fietsquiz doen en de fiets laten controleren. De middag wordt begeleid door docenten van de Fietsschool.
De deelname is gratis. Deelnemers betalen alleen de versnaperingen onderweg. Aanmelden kan bij het VVV-kantoor aan het Stationsplein 1 of telefonisch: 0341-274747.
De Fietsschool van de Fietsersbond organiseert onder meer in de provincie Gelderland Fietsinformatiedagen voor senioren. Tijdens zo’n eendaagse cursus gaat het om gezond en veilig blijven fietsen. Deelnemers krijgen tips over de gewone fiets en e-bike, verkeersregels en -gedrag worden besproken. Behendigheid op de fiets en fietsfit blijven brengen we in de praktijk. Interesse? Kijk op www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen, mail naar fietsschool@fietsersbond.nl of bel 030-2918171.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden