VIP-avond voor puppy- en jonge hondenbaasjes

NUNSPEET - Dierspecialist Berben houdt dinsdagavond 14 mei, in samenwerking met hondenschool Denk Honds. een VIP-avond voor de baasjes van een puppy of jonge hond. Maar ook de baasjes van wat oudere honden die wellicht nog tips en trucs kunnen gebruiken zijn welkom. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Vooraf aanmelden is gewenst omdat het aantal plaatsen beperkt is. Dit kan zowel bij Denk Honds als bij Dierspecialist Berben.

Een jonge pup betekent een nieuwe verantwoordelijkheid. Veel mensen zijn zich daar tegenwoordig al van bewust en gaan met hun jonge pup een puppytraining volgen. Jacqueline Sterrenberg, eigenaar van hondenschool Denk Honds: “Een goede training voor hond en baasje is een prima basis voor jarenlang gemak en plezier. Op 14 mei gaan we in op een aantal essentiële punten waar veel baasjes tegenaan lopen zoals; gedrag en leerprincipes, zindelijkheidstraining, een puberende hond, trekken aan de lijn en verantwoord spelen. Daarbij is er volop ruimte voor vragen waar de baasjes zoal tegenaan kunnen lopen als zij met hun hond op pad zijn.”

Daarna zal Martin Mol van Dierspecialist Berben het een en ander vertellen over het belang van goede voeding en ingaan op een aantal aspecten aangaande feiten en fabels die er rondom hondenvoeding bestaan. Daarnaast komen kauwbehoefte en belonen en de producten die daarvoor van belang zijn aan bod.

Meer berichten