Directeur-bestuurder Monique Govers van Omnia Wonen verrichte de laatste bouwhandeling. (Foto: Omnia Wonen)
Directeur-bestuurder Monique Govers van Omnia Wonen verrichte de laatste bouwhandeling. (Foto: Omnia Wonen)

20 NOM-woningen Omnia in Molenbeek

NUNSPEET - In de wijk Molenbeek realiseert Omnia Wonen 20 Nul op de meter eengezingswoningen. Om doorstroming te bevorderen hebben huurders voorrang bij de toewijzing: hurennoordveluwe.nl.
Projectleider Jeroen Demmers: "De woningen worden gebouwd volgens het Morgen Wonen concept van Volker Wessels. Het houdt in dat alles prefab is geproduceerd. Per dag wordt een complete woning geplaatst. De ontwikkeling is gestart in oktober en de verwachting is dat de huizen voor de bouwvak worden opgeleverd.''
NOM-woningen wekken gemiddeld evenveel zonenergie op als dat er verbruikt wordt voor verwarming, warm water en huishoudelijk verbruik. Deze woningen hebben geen gasaansluiting en maken geen gebruik van andere fossiele brandstoffen. De woning is comfortabel aan door de goede isolatie en het gebruik van vloerverwarming in alle verblijfsruimten. De woningen hebben een tuin en op de begane grond een woonkamer met open keuken, toilet en trapkast. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden