Personeel Smieck. (Foto: Jan Peter Boer)
Personeel Smieck. (Foto: Jan Peter Boer)

Werknemers Smienk klussen bij Philadelphia

NUNSPEET - Op de locatie Halfweg van Stichting Philadelphia parkeerde op vrijdag 17 mei een touringcar. 35 werknemers van Smienk Trapliften stapten uit voor een bijzonder personeelsuitje.
Al een aantal jaar zet Smienck zich één dag per jaar in voor de ander, maar dit jaar zochten ze meer diepgang en een zinvolle betekenis en zo kwamen ze terecht bij Stichting Present Nunspeet. De werknemers hebben verschillende klussen gedaan bij Philadelphia. Zoals een nieuw tuinpaadje aangelegd, geverfd en verschillende tuinen aangepakt. Aan het eind van de ochtend zei Eric Smienk: “Het was een waardevolle en boeiende ochtend, waarin we zagen dat de klussen echt hard nodig waren en de ontmoetingen met de bewoners bijzonder.”
Present organiseert zowel maatschappelijk verantwoorde personeelsuitjes, als speciale praktische teambuildingsactiviteiten die een verschil maken voor kwetsbare mensen. Daarmee verbinden zij niet alleen het personeel onderling, maar zo maakt het bedrijf ook verbinding met thema’s en hulporganisaties uit de regio. Samen gaan ze het gevecht aan tegen zowel lokale armoede als eenzaamheid.
In overeenstemming met de wensen van het bedrijf verzorgt Present een dag of dagdeel. Neem voor meer informatie contact op met Marleen Kragt, tel. 06-46110116 of info@presentnunspeet.nl.

Meer berichten