Gert-Jan Gerrits (bedrijfsdirecteur Inclusief Gresbo) en Ronald Buisman (manager facilitair St Jansdal) zijn blij met de verlenging van de samenwerking. (Foto: Gresbo)
Gert-Jan Gerrits (bedrijfsdirecteur Inclusief Gresbo) en Ronald Buisman (manager facilitair St Jansdal) zijn blij met de verlenging van de samenwerking. (Foto: Gresbo) (Foto: )

St Jansdal en Gresbo verlengen postcontract

De samenwerking tussen ziekenhuis St Jansdal en Inclusief Gresbo Post is op 8 mei opnieuw verlengd.

NUNSPEET - Deze verlenging is voortgekomen uit een samenwerking van jaren waarin steeds het lokaal maatschappelijk aspect, naast de zakelijke afspraken, een belangrijk punt is. Inclusief Gresbo zet medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in en leidt mensen op om binnen de afgesproken kaders de geadresseerde post te bezorgen. Ook is Gresbo gevraagd om met de auto van het St Jansdal bloed te gaan vervoeren naar de diverse poli's en ziekenhuizen. .

Uitbreiding

Inclusief Gresbo Post verzorgt al jaren de post- en koeriersdiensten voor het ziekenhuis St Jansdal Toen het St Jansdal ziekenhuis MC Zuiderzee Lelystad overnam betekende dit al een uitbreiding van de postwerkzaamheden sinds 3 maart.
Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van een aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo'n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten in heel Nederland.

Meer berichten