Chris Stoffer. (eigen foto)
Chris Stoffer. (eigen foto) (Foto: eigen foto)

SGP-Kamerlid Chris Stoffer over ondernemen

Ondernemen met oog voor de ander

SGP-Kamerlid Chris Stoffer spreekt in Lunteren

Mantelzorg - velen van ons hebben of krijgen ermee te maken. Hoe ga je als ondernemer om met medewerkers die mantelzorger zijn? Voelt de collega die misschien wat buiten de lijntjes kleurt, zich veilig in jouw bedrijf? En wat kun je als bedrijf maatschappijbreed bijdragen aan het welzijn van anderen?

Ondernemen met oog voor de ander! Over dat thema zal Chris Stoffer, Tweede Kamerlid namens de SGP, zijn licht laten schijnen tijdens een bijeenkomst op 13 juni in Lunteren. De avond wordt georganiseerd door de NPV, die samen met ‘Ondernemers voor het leven’ projecten tegen eenzaamheid financiert.

Bent u ondernemer? Of kent u iemand die tot die doelgroep hoort? Van harte welkom in Huize de Wijert, Edeseweg 30 in Lunteren. We beginnen om 19.30 uur en sluiten om ongeveer 21.15 uur af met een borrel.

Aan de avond zijn voor u geen kosten verbonden; wel vinden we het prettig als u zich aanmeldt. Dat kan via onze site: www.npvzorg.nl

--

* NPV – Zorg voor het leven is een landelijke organisatie die, met zo’n 70 lokale afdelingen, opkomt voor de beschermwaardigheid van het leven. De honderden vrijwilligers geven praktische thuishulp en mantelzorgondersteuning.

* Chris Stoffer is sinds april 2018 lid van de Tweede Kamer en beheert onder meer de portefeuilles Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Infrastructuur en Waterstaat, Economische Zaken en Klimaat.

Meer berichten