Enkel leden van het regionale projectkoor 'Canto Felice'. (eigen foto)
Enkel leden van het regionale projectkoor 'Canto Felice'. (eigen foto) (Foto: )

Nieuwe uitdaging voor projectkoor Canto Felice

Projectkoor Canto Felice, het regionale koor heeft bij de afsluiting van het seizoen van de Vrije Evangelische gemeente in Heerde een optreden verzorgd, Met als thema 'Jeugd van vroeger' werden er meezingers gebracht.

NUNSPEET - Na de reis naar de Costa Blanca, was dit het eerste optreden buiten Nunspeet. In Nunspeet vonden er dit jaar al regelmatig optredens plaats. Tot de zomer is de agenda ook nog goed gevuld. Tussendoor oefent het koor nieuwe liedjes. Het repertoire bevat nu 70 nummers.
Tevens is het koor druk met de voorbereidingen voor een nieuw project: 'Lekker Zingen in de Zomer!': Drie workshops die in de zomer plaatsvinden. Zingen onder professionele leiding van zangeres/ zangdocent/ dirigent Astrid Parijs en met een aantal leden van C.F.
Iedereen kan zich opgeven voor één of meerdere van de drie workshops. Tevens is er ruimte voor gezelligheid; ontvangst met koffie/ thee, lunch en een drankje achteraf waarbij er de gelegenheid is de dag met elkaar te bespreken. De workshops zijn op 6 juli, 13 juli en 24 augustus. Het advies is een snelle aanmelding, want de workshops zijn al voor 75% vol. Ook mannen zijn van harte welkom. Meer info en/of inschrijving: projectkoor.canto.felice @gmail.com

Meer berichten