BlackGospel Experience bestaat uit verschillende regionale koren.(Foto: Veluvine)
BlackGospel Experience bestaat uit verschillende regionale koren.(Foto: Veluvine) (Foto: )

Rhythm & Bluestime uitgebreid met gospelconcert in Veluvine

Ook dit jaar kunnen muziekliefhebbers in het Pinksterweekend weer genieten van live muziek in het centrum van Nunspeet. Op meerdere plekken in Nederland wordt Rhythm & Blues gecombineerd met gospel en dat is een groot succes. Rhythm & Bluestime haakt hierop in en wordt dit jaar daarom uitgebreid met 'BlackGospel Experience' in Veluvine op donderdag 6 juni.

NUNSPEET - BlackGospel Experience bestaat uit verschillende regionale koren die samen één groot koor vormen met één identiteit: het BlackGospel Experience Choir. Elk koor oefent apart, maar bij concerten komen koorzangers van alle koren bij elkaar en treden samen op met de vaste solisten en artiesten van BlackGospel Experience. Ook in Nunspeet worden open oefensessies en workshops (inclusief mini-optredens) gegeven om kennis te maken met dit swingende gospelgenre.
Meer informatie hierover kan men vinden op www.blackgospelexperience.nl.

Muzikaal feest

Beleef 6 juni een geweldig muzikaal feest tijdens dit swingende gospelconcert. Gepassioneerde gospelzang, plezier, geloofsbeleving en swingende muziek staan centraal op deze avond. De topsolisten van BlackGospel Experience, de Rotterdamse gospelzangeressen Joany Muskiet en Urmie Enting, zingen de sterren van de hemel en brengen een ultieme gospel 'experience'. Samen met het BlackGospel Experience Choir, dat bestaat uit regionale koren, brengen zij op overtuigende wijze authentieke BlackGospel. "Met dit BlackGospel koor gaan we velen inspireren en bemoedigen, zowel het luisterend publiek als de optredende koorzangers zelf", aldus dirigent Clifton Grep. De sfeer zorgt ervoor dat de aanwezigen met volle teugen zullen genieten en flink gaan meeklappen en meezingen, zo is de verwachting.

Het concert begint donderdag 6 juni om 20.00 uur in Veluvine en is gratis te bezoeken. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door het Van Den Broek Lohman Fonds Nunspeet.
Naast het gospelconcert kunnen muziekliefhebbers 7 en 8 juni natuurlijk ook weer genieten van live muziek in het centrum van Nunspeet. De coördinatoren hebben, in samenwerking met de Ondernemers Vereniging Nunspeet en de deelnemende horeca, weer een mooi en afwisselend programma vastgesteld.

Kijk voor meer informatie op www.veluvinenunspeet.nl of op:

www.bluestime-nunspeet.nl

Meer berichten