Rita van der Marel denkt nog lang niet aan stoppen met werken bij StarPark. (Foto: Nick Frens)
Rita van der Marel denkt nog lang niet aan stoppen met werken bij StarPark. (Foto: Nick Frens) (Foto: )

Zakennieuws

StarPark: 'Elke werknemer welkom'

NUNSPEET - StarPark in Nunspeet is een landelijk opererend bedrijf ,dat verkeersregelaars en parkstewards levert bij evenementen, evenementenlocaties en wegwerkzaamheden. StarSecure, het zusterbedrijf van StarPark biedt tevens beveiligers en privéchauffeurs aan.
Er wordt bij StarPark geen onderscheid gemaakt op basis van leeftijd. Elke werknemer is welkom, van scholier tot 60-plusser. Het aantal uur dat iemand wil werken is flexibel invulbaar. Dit kan variëren van een paar uurtjes werken op een ochtend, tot het draaien van een volledige werkweek. StarPark heeft werkzaamheden door heel Nederland, dus ook in de regio Nunspeet.
Rita van der Marel werkt al langer voor StarPark. Zij komt oorspronkelijk uit Nuenen in Brabant en woont nu in Hierden. ''Als ik de hele dag thuis zit is het ook niks'', antwoordt Rita op de vraag waarom ze voor StarPark werkt. In het verleden heeft Rita altijd in de horeca gewerkt, maar dat ging niet meer met haar schouder. Via een banenwebsite is ze aan aantal jaar geleden bij StarPark terecht gekomen. Al bij binnenkomst voelde ze dat ze welkom was. Gelijk een kopje koffie, geen drempels, geen verschil tussen de mensen. ''Het was net alsof ik weer in Brabant was, zo open is de sfeer bij StarPark''.
Het mooie van het werken bij StarPark vindt Rita de vrijheid en de afwisseling. ''Je kunt werken wanneer en hoe lang je zelf wilt, van drie uur in de week tot 40 uur in de week. Ook kun je aangeven welke werkzaamheden je wel wilt doen en welke liever niet. Van verkeersregelaar, tot betaalmedewerker, privéchauffeur of hostess bij feesten. Alles kan.'', Rita denkt nog lang niet aan stoppen met werken bij StarPark.
StarPark is altijd op zoek naar medewerkers. Ben je benieuwd of het wat voor jou is, loop dan eens binnen bij Laan 24 in Nunspeet, of kijk op www.star-park.nl.

Open dag bij
'Bunterhoek'

NUNSPEET - Iedereen kan zaterdag 15 juni een kijkje achter de schermen komen nemen bij de nieuwbouw van woonzorgcomplex 'De Bunterhoek' aan de Secretaris Boerhoutweg 11. Normaliter is de bouwplaats van Prins Bouw verboden toegang, maar op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur is deze opengesteld voor publiek tijdens de Dag van de Bouw.
De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud.
Meer weten? www.prinsbouw.nl/wij-doen-mee-aan-de-dag-van-de-bouw/

Meer berichten