Het Mamacafe in het Wijkontmoetingscentrum Binnnenhof moet nog wat meer bekendheid krijgen. Het is open elke woensdag in de even weken en in de zomervakantie elke week. Foto Dick Baas
Het Mamacafe in het Wijkontmoetingscentrum Binnnenhof moet nog wat meer bekendheid krijgen. Het is open elke woensdag in de even weken en in de zomervakantie elke week. Foto Dick Baas (Foto: )

Mamacafé voorziet in een behoefte in De Binnenhof

De grond ligt vol speelgoed. Peuters dribbelen heen en weer en vermaken ouderen die ook in de ontmoetingsruimte van Wijkontmoetingscentrum Binnenhof aan de koffie zitten. Sinds 15 mei is het Mamacafé alle even weken op woensdag tussen 09.30 en 11.00 uur open.

NUNSPEET - Het doel van het Mamacafé is het samenbrengen van moeders en zwangeren voor ontmoeting, het uitwisselen van ervaringen. Het geeft de mogelijkheid elkaar op een laagdrempelig manier van advies te voorzien. De slogan is: 'Of je nu (bijna) moeder van een baby bent, of een dreumes, peuter, kleuter of scholier hebt, je bent samen met je kind(eren) van harte welkom'.

Het Mamacafé wordt georganiseerd door Willemijn de Jong en Norijs Inoa. Het was al een aantal jaren gevestigd in De Boemerang op het Stationsplein, maar het tweetal was op zoek naar een meer toegankelijke locatie. Die werd gevonden in het WOC Binnenhof. Jenet Brons-Bonestroo, coördinator van de beide locaties van het WOC (Binnenhof en Veluwse Heuvel) is heel blij met de komst van het Mamacafé. Het is een aanvulling op de activiteiten

Het is de bedoeling om in de zomervakantie elke week open te zijn.

Meer berichten