Hardloopcursus en Schapendriftrun in Elspeet voor Compassion

ELSPEET - In Elspeet wordt zaterdag 25 maart 2017 de eerste editie van de Schapendriftrun gehouden. Op het programma staan hardloopwedstrijden van 1 km (kidsrun), 3,5 km, 5 km en 10 km en een natuurwandeltocht met gids. Via de website www.schapendriftrun.nl is uitgebreide informatie te vinden en kan online worden ingeschreven. De opbrengst is bestemd voor Compassion.

Gerwin van Triest uit Elspeet heeft veel ervaring met hardlopen en allerlei andere sporten. Niet alleen als hobby, maar ook professioneel, vanuit zijn achtergrond als beroepsmilitair. Daarnaast heeft hij door de jaren heen veel informatie verzameld en gelezen over hardlopen en een daarbij passend voedingspatroon. Naast de fysieke kant van het hardlopen, heeft hij ook aandacht voor de mentale aspecten die een belangrijke rol spelen.

Voorafgaand aan de Schapendriftrun verzorgt Gerwin een hardlooptraining van acht avonden voor beginners. Ben je al wel actief hardloper, maar wil je je trainingen meer inhoud geven? Ook dan ben je welkom. Het doel van de training is om op een gezonde en verantwoorde manier te leren hardlopen. Niet als straf voor jezelf, maar als ontspanning en met aandacht voor een goede balans van lichaamsbeweging, voeding en mentale beleving.

Wanneer: maandagavond 30 januari startavond met uitgebreide uitleg, 6, 13, 20, 27 februari en 6, 13, 20 maart vanaf 19:30 uur tot ca. 20:30 uur.

Waar: eerste avond in de kantine van Rimondia, Kleine Kolonieweg 94 in Elspeet, andere avonden starten vanaf het kerkplein in Elspeet.

Kosten deelname: € 35,- voor acht avonden, inclusief deelname aan de Schapendriftrun (keuze uit 3,5 - 5 - 10 km), de opbrengst is voor het goede doel.

Resultaat: iedere deelnemer die minimaal 6 avonden meetraint en tijdens de Schapendriftrun de finish van het startersparcours binnen een half uur haalt (3,5 km.) ontvangt een deelnamecertificaat.

Inschrijven of informatie:  Gerwin van Triest via gerwinvantriest@gmail.com 

Meer berichten