Ook in 2016 hengstenshow in Hulshorst

9 oktober 2016 om 16:32 Algemeen

HULSHORST - Op zaterdagavond 17 december wordt in manege De Bullen Enk in Hulshorst een hengstenshow gehouden. Voor de vierde keer op rij wordt deze oefenavond voor jonge hengsten georganiseerd. De “beste tuigpaardhengst” van de avond wordt door het publiek gekozen. De organisatie is trots dat ze ook dit jaar weer een hoofdprijs beschikbaar kunnen stellen van 500 euro.

Uit resultaten van voorgaande jaren blijkt wel dat de hengstenshow de eerste opstap is voor het grote werk van bekende toppers. In 2013 was dit de Manno zoon Graaf Kelly, in 2014 Hiro T (toen nog bekend onder de naam Handro T) afstamming van Cizandro. Deze beide hengsten zijn inmiddels verkocht naar Amerika. De winnaar van 2015 was Icellie, zoon van Bocellie.

Veel publieke belangstelling is er inmiddels voor deze hengstenshow in Hulshorst. Verwachtingsvol wordt er uitgekeken naar de nieuwe lichting tuigpaardhengsten.

De toegangsprijs is vijf euro per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis. Parkeren is gratis.

Plaats: Manege de Bullen Enk, Brandsweg 1, Hulshorst.

Aanvang: 18.30 uur.

Alle informatie is te lezen op Facebook pagina: Hengstenshow. De organisatie is bereikbaar onder tel. 06-51817350 en via e-mail: hengstenshow@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie