Koor- en samenzangavond met Urkers

NUNSPEET - In de Driestwegkerk aan de Driestweg 4 vindt woensdagavond 10 juli een koor- en samenzangavond plaats. Medewerking wordt verleend door het Urker Mannenkwartet, Clara de Vries (sopraan) en Jan Willem Docter (orgel). De algehele leiding is in handen van dirigent Gerwin van der Plaats en Jan Willem 't Hart zal de verbindende teksten verzorgen.
In 2010 begonnen de zangers van het Urker Mannenkwartet als gelegenheidsgroep bij een cd-opname. Dat was zo'n bijzondere ervaring, dat de mannen besloten om door te gaan als kwartet en vroegen Gerwin van der Plasts om hun daarin te begeleiden.Dat bleek een gouden greep. Zijn enthousiaste aanpak en aanstekelijke muzikaliteit uiten zich in concerten met een lach en een traan. Het publiek ervaart de vriendschappelijke verbondenheid in zang en spel. Zangcoach Clara de Vries weet als geen ander het kwartet aan te vullen met haar sopraanstem.
De aanvang is om 20.00 uur. De deuren van de kerk zijn vanaf 19.30 uur geopend. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten.

Meer berichten