Zomervrijwilligers gezocht voor hospice De Regenboog

NUNSPEET - Voor de periode van 20 juli tot 1 september zoekt hospice De Regenboog een aantal mensen die in deze periode minimaal twee weken willen werken als vrijwillige gastvrouw of gastheer. Er wordt gevraagd om per week minimaal twee diensten van zo’n vier uur te draaien.
Wat zijn de taken van de gastvrouw/gastheer? In principe is geen dag hetzelfde, maar je bent verantwoordelijk voor het ontvangst van bezoek, aannemen van telefoon en ondersteuning in kleine huishoudelijke taken.
In hospice De Regenboog wordt in een rustige en huiselijke sfeer zorg gegeven aan mensen in de laatste levensfase. In De Regenboog wil men geen dagen aan het leven toevoegen, maar leven aan de dagen. De zorg is gebaseerd op een christelijke mens- en zorgvisie. Van medewerkers en vrijwilligers wordt verwacht dat zij deze grondslag onderschrijven.
Heb jij hart voor mensen in de laatste periode van hun leven en overweeg jij om ‘zomervrijwilliger’ te worden bij het hospice? Bij Gerrinda van der Veen of Dieneke Loosman kun je terecht voor meer informatie. Zij zijn aanwezig van dinsdag tot en met vrijdag en bereikbaar via 0341-250962 of gvanderveen@hospicenunspeet.nl of dloosman@hospicenunspeet.nl.
In de vacaturebank op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, www.vrijwilligerswerknunspeet.nl, staat een gevarieerd aanbod aan vrijwilligersvacatures. Je kunt ook langslopen bij het servicepunt in Veluvine voor een gesprek over vrijwilligerswerk op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden