Hand met brandende kaars
Hand met brandende kaars (Foto: rechtenvrij Pixabay)

Bijscholing zorgprofessionals palliatieve zorg in Nunspeet

NUNSPEET - Op 10 oktober is er een 'Branchemeeting' voor alle zorgprofessionals die werkzaam zijn op de Noordwest-Veluwe en Zeewolde. Dit netwerk- en bijscholingsmoment vindt plaats in Zalencentrum De Pineta. De organisatie is in handen van Expertisecentrum Hospice De Regenboog en netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe.
Bij de medewerkers van Hospice De Regenboog is veel kennis in huis over de palliatieve zorg. Dat is de zorg die gegeven wordt aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn aangekomen. Het hospice staat erom bekend dat ze gastvrijheid en huiselijkheid moeiteloos kan combineren met professionaliteit. Vanuit het expertisecentrum wordt de kennis en ervaring gedeeld met studenten en zorgprofessionals. Dit gebeurt in workshops, gastlessen of cursussen.
De Branchemeeting wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd samen met netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe. Door deze samenwerking is het mogelijk dat verzorgenden en verpleegkundigen accreditatiepunten kunnen krijgen vanuit de V&VN, de beroepsvereniging voor verzorgenden en verpleegkundigen. De Branchemeeting 2019 is op deze manier een officieel bijscholingsmoment.
Het thema is dit jaar ‘Angst, een moeilijke vangst’. De sprekers Everlien de Graaf, Gon Uyterwaal en Margriet Sprong zullen vanuit hun eigen invalshoek dit thema benaderen. Begin september worden meer details van het programma bekendgemaakt.
Wie de Branchemeeting 2019 wil bijwonen kan zich via www.hospicenunspeet.nl/branchemeeting aanmelden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden