Christelijk Gemengd Koor Viva Vox Elspeet. (Foto: André Dorst)
Christelijk Gemengd Koor Viva Vox Elspeet. (Foto: André Dorst)

Nieuwe cd en open repetitieavonden Viva Vox

ELSPEET - Door het Christelijk Gemengd Koor 'Viva Vox' uit Elspeet en het Veluws Mannenkoor is een cd opgenomen. De koren stonden daarbij onder leiding van hun eigen dirigenten, Evert van de Veen en Gerrald Bronkhorst. Verder werkten mee: Martien van der Zwan (orgel), Peter Wildeman (vleugel), Henriëtte Bronkhorst (dwarsfluit) en Jan-Jaap Nijhof (solist). De koren zingen ieder zeven liederen en ook zijn enkele gezamenlijke liederen opgenomen.
De cd komt in september of oktober uit en is nu al in de voorverkoop te bestellen voor 12,50 euro. Bestellen kan via de shop op www.vivavoxelspeet.nl of door een mail te sturen naar secretaris@vivavoxelspeet.nl.

Wil(t) u/je na de zomervakantie ook eens meezingen met Viva Vox? Dat kan. Op de donderdagen 12 en 19 september houdt Viva Vox twee open repetitieavonden. Op 12 september wordt deze gehouden in het Kulturhus in Elspeet en op 19 september in de Christelijk Gereformeerde Kerk in Nunspeet (Gruppendelerweg). Beide repetities beginnen om 19.45 uur en duren tot 21.45 uur.

Meer berichten