Foto: NIOR ontwerp en realisatie

Tweede editie Brasswood Festival op 14 september

NUNSPEET - Bij het Transferium in Nunspeet wordt zaterdag 14 september de tweede editie van het Brasswood Festival gehouden. Het gaat om hetzelfde concept als vorig jaar, maar met een ander thema: 'Western/Burlesque'.
Na het succes van 2018 kon een herhaling van het Brasswood-evenement niet uitblijven, vonden de organisatoren Nadia Wentzel en Mark van Eeden. Wentzel: “Vorig jaar zijn we overweldigd door de grote opkomst en alle positieve berichten. Met de kennis van toen hebben we wat aanpassingen gedaan, maar het oorspronkelijke idee is grotendeels in stand gebleven.”
Het festival staat in het teken van muziek en lekker eten en drinken. Daarnaast zijn er overdag weer verschillende activiteiten voor de kinderen. Wentzel: “We hebben dit jaar wat meer eettentjes op het terrein. Ook hebben we gekozen voor meer bandjes, in plaats van dj’s.” Het thema, Western-Burlesque, komt terug in de aankleding en de muziekkeuze.
Ondanks het Amerikaanse thema, wil de organisatie ook dit jaar weer gebruik maken van talent uit de regio. Zo zijn er optredens van onder andere Kevin Siebelink, I-Dance en de Harmonie. “Het festival is er voor iedereen. We zoeken de verbinding tussen dorpsgenoten en daarom zoeken we ook de samenwerking dichtbij.”
Het Brasswood Festival vindt plaats van 13.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk.

Meer berichten