Partneravond St Jansdal over borstkanker

REGIO - Ziekenhuis St Jansdal houdt op woensdagavond 11 september in Harderwijk een avond voor partners over borstkanker. Het doel van de avond is om erkenning, herkenning en ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.
Tijdens de avond houden diverse sprekers een lezing. Zij gaan in op de problemen waar partners van borstkankerpatiënten mee te maken kunnen krijgen. Bijvoorbeeld de verandering in uiterlijk, de gevolgen van chemotherapie en een eventueel vervroegde overgang. Vervolgens is er gelegenheid om daarover door te praten. Ook een coördinerend oncologieverpleegkundige en verpleegkundig specialist zijn deze avond aanwezig.
Partners van (ex)borstkankerpatiënten zijn van harte uitgenodigd. Ten opzichte van eerdere partnerbijeenkomsten is er dit keer voor gekozen om alleen de partners uit te nodigen.
De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in de Dageraitzaal, eerste verdieping van het ziekenhuis (route 1.03). De bijeenkomst is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Dit is mogelijk via oncologiepoli@stjansdal.nl.
Voor nadere informatie kan men contact opnemen met coördinerend oncologie verpleegkundige Fyni Renes (tel. 0341-435748).

Meer berichten